Un mort după un accident de CAMION

Un mort după un accident de CAMION

Un bărbat a fost lovit în această dimineață de un camion. Din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat. Accidentul s-a petrecut în comuna Coșbuc.


Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, în localitatea Coșbuc. Din primele informații rezultă faptul că un pieton a fost lovit de un camion. Acesta a fost găsit de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor, medicul a fost nevoit să declare decesul.

„La accidentul de la Coșbuc, echipajul SAJ a găsit un pieton lovit de mașină, cu multiple traumatisme și hemoragii, în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare și a fost resuscitat și intubat, dar din păcate organismul nu a răspuns pozitiv și acesta a fost declarat decedat, la locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, Ciprian Păcurar.

Victima are 90 de ani și este din Coșbuc. Acesta a încercat să traverseze strada neregulamentar.

„În localitatea Coșbuc, pe direcția de mers spre Salva, o autobasculantă, condusă de un bărbat, de 39 de ani, din Rodna a surprins și accidentat un bărbat, de 90 de ani, din localitate, care, în calitate de pieton, a încercat să traverseze neregulamentar strada. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, arată bistriteanul.ro.

UPDATE:

Doi paramedici SMURD din Vișeu au acordat primul ajutor bătrânului până la sosirea echipajelor medicale. Acesta a trecut podul acoperit și a vrut să traverseze strada, pentru a ajunge la casa sa, situată la 100 de metri.

Bătrânul nu s-a folosit însă de trecerea de pietoni din apropiere și a fost lovit în plin de camion. În ciuda tentativei sale de a opri mastodontul, urmele de frânare întinzându-se pe 20-30 de metri, șoferul nu a reușit.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.