Logo
Imprimă această pagină

Un concurent de la o emisiune de televiziune a intrat cu mașina în CAMION

Un concurent de la o emisiune de televiziune a intrat cu mașina în CAMION

Andi Constantinescu, unul dintre “Războinicii” de la “Survivor România”, se evidențiază în cadrul echipei ca unul dintre cei mai buni concurenți, reușind la fiecare joc să aducă victoria.

Deși pare un tânăr extrem de echilibrat psihic, Andi ascunde o adevărată dramă, având perioade când s-a confruntat cu depresia. De Denisa Macovei, Sâmbătă, 15 februarie 2020, 21:00 Determinat și competitiv, Andi Constantin a avut un moment care i-a schimbat și modul de a privi viața.

Înainte de a se aventura în reality show-ul “Survivor România”, acesta a povestit despre accidentul de mașină în care a fost implicat și care i-ar fi putut fi fatal. “Am întâmpinat un moment dificil în trecut, dar pe care l-am transformat în cel mai bun. Atunci am început să mă schimb ca om, să prețuiesc mai mult viața. Am avut un accident grav de mașină, am intrat într-un TIR, acum cinci ani. A fost un miracol că am scăpat cu viață. Am avut doar degetul rupt și nasul spart”, a povestit Andi. Cărțile i-au fost pansament pentru suflet, Andi Constantin a povestit că, după acele clipe dramatice, în care se instalase o stare de depresie, și-a schimbat modul de a privi viața și de a ieși învingător din orice situație.

“Locuiam în București, dar după acel moment m-am mutat înapoi, la părinții mei, eram supărat pe mine, dezamăgit, nu mai suportam să stau singur. Am încercat să particip la campionatele de fitness, să le câștig, am demarat două, trei afaceri, am avut mai mult curaj, nu îmi mai era așa frică de eșec”, continuă “Războinicul” de la “Survivor România”. Citeşte întreaga ştire: Andi de la «Survivor România» a scăpat ca prin miracol în urma unui accident grav de mașină. «Am intrat într-un TIR»
Citeşte întreaga ştire: Andi de la «Survivor România» a scăpat ca prin miracol în urma unui accident grav de mașină. «Am intrat într-un TIR»

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.