Logo
Imprimă această pagină

Un camion în flăcări după ce a lovit un autoturism și a făcut 6 victime

Un camion în flăcări după ce a lovit un autoturism și a făcut 6 victime

Actualizare știre- IPJ Neamț: Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 33 de ani, din Iași, conducea un autoturism pe strada Libertății din Roznov la intersecția cu DJ 156 A, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui ansamblu de vehicule condus de un tânăr de 27 de ani, din Girov, cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului, 5 persoane cu vârste cuprinse între 6 și 46 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.


Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Stirea inițială: Un accident rutier in urma caruia au rezultat 6 victime, s-a produs in aceasta seara in orasul Roznov. ”În jurul orei 19:57 prin apel la 112, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în orașul Roznov. În urma accidentului rutier produs între un TIR și un autoturism au rezultat șase victime, blocate în autoturism.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare și trei echipaje de la SAJ cu trei ambulanțe.

Până la ajungerea forțelor de intervenție toate victimele (patru adulți și doi copii) au fost scoase din autoturism de către participanții la trafic. Toate victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, informeaza ISU Neamt. Vom reveni cu detalii despre imprejurarile producerii accidentului. Stire in curs de actualizare.

La Roznov a mai avut azi loc un incident in care a fost implicat un camion, care aluat foc. ”În jurul orei 09:03 prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un TIR în orașul Roznov. La locul indicat s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare. Incendiul se manifesta la nivelul cabinei.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, evitându-se propagarea acestuia la remorca TIR-ului. A ars in totalitate cabina TIR-ului și a fost afectat un stâlp de telefonie
Scurtcircuitul electric a fost stabilită ca fiind cauza probabilă de producere a incendiului”, a delcarat slt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.