Logo
Imprimă această pagină

Un camion de la Ravitex, târât de tramvai în Germania Recomandat

Un camion de la Ravitex, târât de tramvai în Germania

Un camion de la firma timișoreană Ravitex a fost târât pe șine peste 10 metri, după ce i-a tăiat fața unui tramvai la Hannovra, vineri, 16 noiembrie 2018, în jurul orei 14.00.

Potrivit autorităților germane, şoferul român, în vârstă de 23 de ani, a ignorat culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie şi a vrut să traverseze o linie de tramvai. Viteza lui fiind foarte mică, tramvaiul a lovit în plin cabina, chiar dacă vatmanul a încercat să frâneze.
Presa germană scrie că TIR-ul a fost târât 10 metri pe şine, tramvaiul a sărit de pe linie, dar, din fericire, au fost doar trei victime. Vatmanul a fost singura victimă ajunsă la spital, în vreme ce o femeie din tramvai, pasageră, şi şoferul român, au primit îngrijiri la locul accidentului.
Românul le-a spus poliţiştilor că ar fi trecut pe galben, dar în zonă sunt camere de supraveghere care ale căror înregistrări îl contrazic.
Camionul a fost împins într-un stâlp care susţinea firele electrice ale tramvaielor, care a fost dărâmat. Traficul tramvaielor în zona accidentului va fi reluat abia luni la prânz.
Pagubele totale ale camionului, tramvaiului şi căii de rulare depăşesc 500.000 de euro.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.