Un camion de la Ravitex, târât de tramvai în Germania Recomandat

Un camion de la Ravitex, târât de tramvai în Germania

Un camion de la firma timișoreană Ravitex a fost târât pe șine peste 10 metri, după ce i-a tăiat fața unui tramvai la Hannovra, vineri, 16 noiembrie 2018, în jurul orei 14.00.

Potrivit autorităților germane, şoferul român, în vârstă de 23 de ani, a ignorat culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie şi a vrut să traverseze o linie de tramvai. Viteza lui fiind foarte mică, tramvaiul a lovit în plin cabina, chiar dacă vatmanul a încercat să frâneze.
Presa germană scrie că TIR-ul a fost târât 10 metri pe şine, tramvaiul a sărit de pe linie, dar, din fericire, au fost doar trei victime. Vatmanul a fost singura victimă ajunsă la spital, în vreme ce o femeie din tramvai, pasageră, şi şoferul român, au primit îngrijiri la locul accidentului.
Românul le-a spus poliţiştilor că ar fi trecut pe galben, dar în zonă sunt camere de supraveghere care ale căror înregistrări îl contrazic.
Camionul a fost împins într-un stâlp care susţinea firele electrice ale tramvaielor, care a fost dărâmat. Traficul tramvaielor în zona accidentului va fi reluat abia luni la prânz.
Pagubele totale ale camionului, tramvaiului şi căii de rulare depăşesc 500.000 de euro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.