Logo
Imprimă această pagină

Un CAMION cu prundiș, implicat într-un accident cu două mașini

Un CAMION cu prundiș, implicat într-un accident cu două mașini

Traficul rutier pe DN 17D, între localităţile Nepos şi Feldru din judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost îngreunat, marţi, în urma unui accident produs între un camion încărcat cu prundiş şi două autoturisme, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb, scrie Agerpres.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11,00.

În urma impactului, camionul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Nicio persoană nu a fost rănită

Circulaţia s-a desfăşurat alternativ, pe un sens de mers al drumului naţional, iar poliţiştii au dirijat traficul pe perioada cât au fost efectuate măsurătorile.
Citește și: Percheziții în Argeș: Patru bărbați au fost reținuți

Poliţiştii au stabilit că de vină pentru producerea accidentului ar fi un şofer de 64 ani din Bistriţa, aflat la volanul unui autoturism.

"Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului, a rezultat faptul că, pe DN 17D, între localităţile Nepos şi Feldru, un bărbat de 64 de ani, din Bistriţa, care conducea un autoturism pe direcţia de mers spre Feldru, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus şi care era condusă de un bărbat de 34 de ani din Bistriţa. Un alt autoturism, care circula în spatele maşinii conduse de bărbatul de 64 de ani, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu aceasta. Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.