Logo
Imprimă această pagină

Un camion cu lemne a acroșat un autoturism care circula regulamentar Recomandat

Un camion cu lemne a acroșat un autoturism care circula regulamentar

Un accident teribil s-a produs miercuri seara, 24 noiembrie, la ieşirea din Piteşti spre autostrada A1. Un TIR plin cu lemne a intrat de pe banda a doua de mers pe prima bandă, izbind un autoturism ce mergea regulamentar. Maşina a fost făcută praf, însă ca prin minune şoferiţa de 18 ani şi tatăl ei au scăpat cu răni uşoare.

”Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Constanţa, care conducea un TIR, pe b-dul Petrochimiştilor din Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroşat un autoturism, condus în aceeaşi direcţie de mers, de o tânără de 18 ani, din Piteşti”, au declarat pentru ”Adevărul” reprezentanţii Poliţiei Argeş. Autoturismul, o Dacie Logan, a fost distrus complet în urma teribilului impact.

Mai mulţi martori oculari le-au declarat poliţiştilor că şoferiţa şi tatăl ei au ieşit fără răni vizibile din maşină şi că supravieţuirea lor este un miracol. În urma accidentului, conducătoarea autoturismului şi pasagerul din acesta, tatăl ei, în vârstă de 50 de ani, din Piteşti, au fost răniţi şi transportaţi la spital. Cei doi sunt în afara oricărui pericol, după cum au confirmat surse medicale pentru ”Adevărul”. Şoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.