Logo
Imprimă această pagină

Un camion care transporta un tramvai de 42 de metri s-a răsturnat Recomandat

Un camion care transporta un tramvai de 42 de metri s-a răsturnat

Un tramvai cu cinci vagoane lung de 42 de metri a fost aproape complet distrus marți seara, în Germania, după ce s-a răsturnat de pe camionul care-l transporta, scrie Ostthuringer Zeitung.

Trenul cu cinci vagoane, de tip Rhein-Neckar-Variobahn, construit în 2006, se afla pe remorca unui transportor greu și plecase din atelierul unei companii din Halberstadt și era de așteptat să fie reparat la Mannheim, pentru a reveni apoi pe liniile din Rhein Neckar. La ieșirea Triptis de pe A9 (în direcția München), șoferul a pierdut controlul asupra uriașei încărcături joase. Camionul a spart balustrada și apoi a alunecat pe o pantă de zece metri, lângă autostradă. Tramvaiul a căzut în copaci.
Polițiștii au estimat inițial prejudiciul la 850.000 de euro. Dar tramvaiul este, aparent, mai grav avariat decât se presupunea inițial! La începutul după-amiezii, polițiștii au corectat valoarea prejudiciului la aproximativ 2,5 milioane de euro. Șoferul camionului a suferit răni ușoare în urma răsturnării cabinei. A fost dus la spital ca măsură de precauție. Două macarale mobile au fost folosite pentru a ridica tramvaiul prăbușit.
Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, provocările constau, pe de o parte, în distanța până la calea de rulare, dar și în dimensiunile și masa tramvaiului. Citeşte întreaga ştire: Un camion care transporta un tramvai de 42 de metri s-a răsturnat pe marginea autostrăzii, în Germania. Pagube de 2,5 milioane de euro Citeşte întreaga ştire: Un camion care transporta un tramvai de 42 de metri s-a răsturnat pe marginea autostrăzii, în Germania. Pagube de 2,5 milioane de euro. (libertatea.ro)


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.