Un camion a izbir un autoturism și au ieșit în decor

Un camion a izbir un autoturism și au ieșit în decor

Masina zdrobita de un tir, miercuri dupa-amiaza, pe o sosea intens circulata din Banat. Un om a murit in urma impactului.

Totul s-a intamplat pe drumul care leaga Timisoara de zona de sud a tarii, in apropierea localitatii carasene Sadova Veche. Soferul unui tir care circula dinspre Caransebes spre Orsova, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a izbit in plin un autoturism care circula regulamentar, si in care se aflau doua persoane.

 In urma impactului, soferul autoturismului a ramas blocat intre fiarele masinii, in timp ce o femeie a fost ranita. La fata locului au ajuns doua echipaje ale pompierilor si un echipaj SAJ.

 Soferul autoturismului a fost scos dintre fiare de pompieri si predat medicilor. Manevrele de resuscitare nu au insa avut niciun rezultat, iar omul a murit.

„Un barbat de 48 de ani conducea un autotren, din directia Caransebes catre Orsova, pe DN 6, la km 435+250m, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, in conditii de carosabil ud, panta si curba deosebit de periculoasa la dreapta, pierzand controlul asupra vehiculului, derapand spre stanga sensului de deplasare si intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 53 de ani. In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului autoturismului si ranirea unei pasagere de 41 de ani. Conducatorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.