Un camion a distrus mai multe mașini care staționau. Un șofer român nu a văzut culoarea verde la semafor

Un camion a distrus mai multe mașini care staționau. Un șofer român nu a văzut culoarea verde la semafor

Un accident cu opt victime și trei autoturisme distruse de un TIR a avut loc duminică de dimineață în Germania, scrie Breaking News Saarland, publicație digitală care apare la Saarbrucken.

Un VW Golf înmatriculat în Suceava a fost distrus în impact. Duminică de dimineață, în jurul orei 11.15, în apropiere de granița cu Franța, mai multe vehicule circulau cu viteză redusă pe A6, în direcția Mannheim, trei dintre ele cu viteză foarte mică.

Un Renault înmatriculat în Franța a fost și el distrus.

Potrivit declarațiilor martorilor, motivul ar putea fi faptul că lumina puternică a soarelui se reflecta într-un semafor oprit, iar șoferii aveau impresia că este interzis să continue să conducă. Un camion înmatriculat în Spania a venit în spatele coloanei cu viteză și a izbit pe rând toate cele trei autoturismele și le-a aruncat la zeci de metri distanță de locul impactului.

Un VW Golf break argintiu înmatriculat în Suceava a fost complet deformat în partea din spate, celelalte autoturisme fiind Renault Espace negru, înmatriculat în Franța, și un Citroen C4 Picasso alb, cu numere de Germania. Trei autoturisme au fost distruse în accident. Potrivit poliției, în total opt persoane au fost rănite ca urmare a impactului cu camionul frigorific, două dintre ele grav. Deoarece secția de poliție federală este chiar la locul accidentului, primul ajutor a sosit rapid la fața locului. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.