Logo
Imprimă această pagină

Un CAMION a derapat pe linia de tren. Circulație suspendată

Un CAMION a derapat pe linia de tren. Circulație suspendată

Traficul feroviar în judeţul Hunedoara este blocat, miercuri, la această oră, între staţiile Dobra şi Holdea, a informat Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, administratorul reţelei feroviare naţionale.

 

Blocajul s-a produs după ce şoferul unui autotren, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul şi a ajuns pe linia de cale ferată, blocând circulaţia trenurilor pe tronsonul Ilia - Lugoj, potrivit unui comunicat de presă transmis de CFR.

„Până la finalizarea intervenţiilor de retragere a tirului din zona de siguranţă feroviară, operaţiuni desfăşurate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), trenul IR 1818, care circulă în relaţia Timişoara Nord - Târgu Mureş Sud, staţionează în gara Marginea, până la redeschiderea liniei, iar trenul IR 1837, care circulă în relaţia Iaşi - Timişoara Nord, a fost redirecţionat pe ruta ocolitoare Ilia - Ram - Glogovăţ - Timişoara Nord. Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de producereea acestui eveniment rutier şi îi asigură că personalul feroviar aflat la faţa locului va acorda tot sprijinul necesar reprezentanţilor ISU pe parcursul operaţiunilor de ridicare şi retragere a tirului de pe calea ferată, astfel încât circulaţia trenurilor pe ruta directă Ilia - Lugoj să fie reluată în condiţii de siguranţă”, au subliniat reprezentanţii CFR.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.