Logo
Imprimă această pagină

Un BMW a încercat să evite impactul cu un camion și a ajuns în șanț

Un BMW a încercat să evite impactul cu un camion și a ajuns în șanț

Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă pe traseul Cimișlia-Hâncești, după ce un automobil de model BMW cu numerele de înmatriculare din Rusia a derapat de pe șosea. Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului a avut de suferit un bărbat.

Potrivit ofițerului de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol, accidentul a avut loc pe traseul Hâncești-Bozieni.

„Din cauza condițiilor meteorologice, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu. Șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar pasagerul a fost transportat la spitalul raional pentru îngrijiri medicale”, a declarat sursa citată.

Un martor ocular ne-a comunicat că șoferul BMW-ului se deplasa cu viteză excesivă și a încercat să depășească patru automobile și a intrat pe contrasens, iar ulterior ar fi încercat să evite impactul frontal cu un TIR, însă mașina a derapat de pe traseu, a ajuns într-un șanț de pe acostament și s-a oprit în podeț.

Același șofer implicat în trafic, care a fost și martor ocular când s-a produs impactul, ne-a mai spus că în BMW se aflau două persoane, șoferul și pasagerul. Ultimul nu avea cuplată centura de siguranță.

În urma impactului, pasagerul a fost preluat de o ambulanță în stare de inconștiență și transportat la spital.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.