Un biciclist a murit după ce a fost lovit de camion

Un biciclist a murit după ce a fost lovit de camion

Un biciclist și-a pierdut viața luni dimineață, la Satu Mare, după ce a fost izbit în plin de un TIR, condus de un bărbat din Bihor.


Tragedia s-a produs luni dimineață, pe Drumul Național 1C, din județul Satu Mare. Un elicopter SMURD a ajuns la fața locului însă, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru biciclistul rănit.

Potrivit PresaSM, tragedia s-a produs pe Drumul Național 1C, în localitatea Apa din județul Satu Mare. Un șofer a condus un ansamblul de vehicule format din autotractor cu semiremorcă, înmatriculate în județul Bihor, și l-a accidentat pe un bărbat, aflat pe o bicicletă, care nu ar fi respectat semnificația indicatorului “Cedează trecerea”, la pătrunderea pe drumul național.

„În această dimineața, în jurul orei 09.20, am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în loc Apa. Din primele date se pare că un bărbat, de 39 de ani, din Bihor, aflându-se la volanul unui ansamblu de vehicule pe DN1C, a accidentat mortal un biciclist de 61 de ani, din Apa, care circulând pe DC 84 nu a respectat semnificația indicatorului OPRIRE, aflat la intersecția cu DN1C. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Satu Mare, conform sursei citate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.