Logo
Imprimă această pagină

Un bărbat a tras cu pistolul într-un tramvai care mergea Recomandat

Un bărbat a tras cu pistolul într-un tramvai care mergea

Un incident a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10, într-un tramvai de pe linia 7, care se deplasa pe Șoseaua Viilor, către Șoseaua Progresului. Împușcăturile au fost raportate prin apel la 112, potrivit Digi 24.

Potrivit primelor informații, un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția tramvaiului. Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă. Nu au existat răniţi.

 Ulterior, Poliţia Capitalei a transmis un comunicat oficial pe această temă.

"Cu privire la incidentul înregistrat pe Sos Viilor, facem următoarele precizari : În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului - traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea. Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase", transmite Poliţia Capitalei.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.