Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Tată și fiu au strivit un șofer cu duba între camioanele lor Recomandat

VIDEO Tată și fiu au strivit un șofer cu duba între camioanele lor

Accidentul a avut loc în această după amiază, pe E70 în localitatea Vităneşti, Teleorman. În urma impactului dintre două tiruri şi o autocamionetă un bărbat a decedat.

La faţa locului au intervenit detașamentul Alexandria cu 1 descarcerare,1 ASAS, 2 SAJ şi 2 SMURD.

În urma impactului violent dintre cele trei autovehicule (2 TIR-uri și o autocamionetă), a rezultat o victimă, inconștientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani.
„Acesta a fost scos rapid de pompierii militari și predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgență la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Șoferii celor trei autovehicule nu au fost răniți, refuzând transportarea la spital", a transmis IPJ Teleorman.

Un conflict izbucnit între mai mulți șoferi, pe stație, s-a încheiat tragic, la Teleorman. O autocamionetă a fost strivită între două tir-uri, pe E70, la Vitănești, pe sensul Alexandria - București. Pasagerul din dubă, un bărbat de 60 de ani, a murit nevinovat în accident.

 Accidentul ar fi plecat de la o ceartă pornită pe stație de la o depășire. Șoferii de pe TIR-uri, tată și fiu, nu ar fi vrut să-l lase pe șoferul cu dubă să-i depășească. După ce a depășit primul TIR, șoferul de pe TIR-ul aflat în față a pus frână, brusc, iar cel din spate a intrat în plin în el.
 
„În accident au fost implicate trei autovehicule (două TIR-uri şi o autocamionetă), rezultând o victimă, inconştientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a fost scos rapid de pompierii militari şi predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgenţă la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Şoferii celor trei autovehicule nu au fost răniţi, refuzând transportarea la spital", precizează ISU Teleorman.

În acest moment pompierii au rămas la fața locului cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și sablarea carosabilului, iar cazul a fost preluat de către autoritățile pentru cercetări pentru cercetări. 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.