Un automobil care avea 250 km la oră s-a oprit sub un camion

Un automobil care avea 250 km la oră s-a oprit sub un camion

Viteza ucide şi iată încă un exemplu. Pe pagina IlMondoDeiCamion au fost publicate de curând imagini de la faţa locului unui accident brutal care s-a produs în urmă cu un an în Italia. Am căutat să aflăm mai multe informaţii despre caz şi iată ce am găsit în presa din peninsulă, care nu avea atunci publicate fotografiile în cauză!

Un Audi A7 a intrat cu mare viteză în spatele unui TIR. Autoturismul s-a înfipt pur şi simplu sub semi remorcă şi a luat foc. Tragedia s-a întâmplat pe autostrada A7, direcţia spre Milano.

Era sâmbătă dimineaţă devreme, 25 mai 2019, în jurul orei 7:40, când automobilul german a intrat cu putere a intrat în spatele vehiculului de mare tonaj în apropiere de intrarea într-o parcare.

Şoferul în vârstă de 22 de ani a murit pe loc, după care a fost găsit carbonizat. Pompierii şi salvatorii nu au mai putut face nimic, deşi au ajuns foarte repede la locul impactului.

Bucăți din Audi au fost împrăştiate la câţiva metri pe şosea, printre ele fiind şi o parte din bordul maşinii cu vitezometru-i blocat la circa 250 km/h. (autoblog.md)

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.