Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în Spania. Doi oameni au murit și zeci sunt răniți Recomandat

VIDEO. Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în Spania.  Doi oameni au murit și zeci sunt răniți

Două persoane au murit și trei au fost rănite grav după ce autobuzul care transporta cincisprezece persoane la locul de muncă, miercuri, s-a răsturnat în orașul sevillian Pedrera.

Primarul orașului, Antonio Nogales, a confirmat la scurt timp după aceea că persoanele care au murit sunt doi imigranți de naționalitate română care se îndreptau spre Antequera (Málaga) pentru a lucra la recoltarea usturoiului, scrie Diario de Sevilla.

La fața locului au intervenit imediat serviciile de sănătate, Poliția Locală, Garda Civilă și pompierii. În autobuz se aflau cincisprezece persoane, pe lângă șofer. Ocupanții autobuzului, potrivit unor surse municipale, erau muncitori sezonieri români care fac parte din marea comunitate românească stabilită în acest oraș sevillian, de aproximativ 5.000 de locuitori, de câțiva ani, a explicat primarul, care s-a deplasat la locul accidentului.

Nogales a recunoscut că autobuzul preia acești muncitori sezonieri din mai multe orașe din regiune. Despre cele întâmplate, acesta a relatat că „spectacolul este dantesc”, cu „țipete și lacrimi” ale răniților. Unii dintre ei și-au putut anunța rudele, care s-au apropiat de locul accidentului „prin câmp”. Drumul a fost închis pe ambele sensuri, iar medicii au încercat să acorde ajutor medicale cât mai rapid celor răniți.


Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.