Trei răniți într-un accident în care au fost implicate trei maşini şi un TIR

Trei răniți într-un accident în care au fost implicate trei maşini şi un TIR

Trei persoane au fost rănite, vineri, într-un accident rutier în judeţul Olt în care au fost implicate trei autoturisme şi un TIR, evenimentul producându-se din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Olt, pompierii de la Garda Balş, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt, au intervenit vineri, pe drumul european 574 la ieşirea din Balş spre Slatina, la un accident rutier. În eveniment au fost implicate trei autoturisme şi un autotren în care se aflau şase persoane.

Echipajele medicale au asistat la faţa locului patru persoane, trei dintre acestea fiind transportate la unitatea medicală din Balş. Astfel, la spital au ajuns o femeie în vârstă de 21 de ani, din Piteşti, care avea o sângerare nazală, un bărbat de 38 de ani, tot din Piteşti, cu un traumatism cranian şi o femeie de 60 de ani din Slatina cu un traumatism cervical.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au transmis că două autoturisme s-au ciocnit din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare, iar în urma impactului una dintre maşini a fost proiectată pe sensul opus, acroşând uşor un TIR, iar celălalt autoturism a intrat în coliziune cu o a treia maşină, care circula regulamentar.

Traficul rutier a fost blocat în zona respectivă, în prezent s-a reluat, dar se circulă îngreunat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.