Logo
Imprimă această pagină

Trei autoutilitare implicate într-un accident: doi șoferi au fost răniți

Trei autoutilitare implicate într-un accident: doi șoferi au fost răniți

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoutilitare s-a produs în județul Galați, din cauza nepăstrării distanței regulamentare. Doi șoferi au fost răniți și au ajuns la spital.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, miercuri, 21 septembrie, în jurul orei 08:20, pe DE 581-Varianta municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoutilitare de mare tonaj.

Un bărbat, în vârstă de 38 ani, din Republica Moldova, domiciliat în municipiul București, a condus o autoutilitară din direcția localității Cosmești către Munteni.

Acesta nu a păstrat o distanță suficientă și a intrat în impact cu un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, condus în același sens de mers de un bărbat în vârstă de 28 ani, din oraș Panciu, județul Vrancea.

În urma impactului, autoutilitara condusă de bărbatul de 38 ani a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o alta autoutilitară, care era condusă de un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Fălciu, județul Vaslui.

„A rezultat rănirea a doi conducători auto, bărbatul de 38 de ani și cel de 48 ani, care au fost transportați la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci pentru investigații medicale de specialitate. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ pentru toți cei trei conducători auto”, a anunțat Ciprian Stoica, agent principal al IPJ Galați.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

Circulația rutieră în zonă a fost blocată.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.