Logo
Imprimă această pagină

Trei accidente grave cu camioane în mai puțin de 24 de ore Recomandat

Trei accidente grave cu camioane în mai puțin de 24 de ore

Un TIR care transporta făină de la Uniunea Europeană pentru oamenii nevoiaşi din judeţul Arad a ars în totalitate, marţi după-amiază, pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva-Arad. 

TIR-ul a fost cuprins de flăcări în apropiere de Timişoara, în zona localităţii Giarmata, pe autostrada A1. Acesta circula dinspre Deva spre Arad şi transporta făină de la UE pentru familiile defavorizate din Arad.

La un moment dat, o anvelopă a explodat, iar apoi focul a cuprins remorca şi a distrus marfa. Şoferul a decuplat capul tractor.

Pompierii au intervenit, însă n-au mai putut salva nimic din remorcă.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier este oprit pe banda de urgenţă şi pe prima bandă, pe sensul către Lugoj, pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

TIR plin cu cauciucuri răsturnat pe șosea din Mureș
Tot marți, 4 octombrie, un TIR plin cu cauciucuri s-a răsturnat pe Drumul European E60, din Mureș. Doi șoferi au fost grav răniți.

Primul TIR, încărcat cu cauciucuri, a intrat în balans și s-a răsturnat pe șosea. Șoferul a scăpat nevătămat. În spatele său se afla un al doilea TIR, cu numere de Polonia, care nu a putut frâna la timp și cele două autotrenuri au prins ca în menghină un autoturism, arată observatornews.

Semiremorcă în flăcări
Semiremorca unui TIR, încărcată cu plite și cuptoare electrice, a luat foc luni seara, 3 octombrie, în localitatea suceveană Spătăreşti. Şoferul a observat în timp ce conducea că roţile semiremorcii sunt în flăcări, arată observatornews.

A tras imediat pe dreapta şi a ieşit din cabină. Apoi a sunat la 112 şi a încercat, apoi, să stingă focul înainte de sosirea pompierilor.

Focul ar fi pornit de la sistemul de frânare al semiremorcii.


HOLLEMAN AGABARITIC


STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.