Traficul rutier prin PTF Negru Vodă a fost restricţionat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone din cauza ninsorii

Traficul rutier prin PTF Negru Vodă a fost restricţionat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone din cauza ninsorii

Garda de Coastă a anunţat joi, că traficul rutier prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă este restricţionat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone din cauza ninsorilor abundente de pe DN38. Poliţiştii de frontieră spun că după ridicarea restricţiilor vor lua măsuri împreună cu bulgarii pentru ca verificarea la graniţă să se desfăşoare operativ.

“Având în vedere restricţionarea temporară a traficului rutier pe Drumul Naţional 38 (Agigea – Vamă - Negru - Vodă) din judeţul Constanţa, ca urmare a ninsorilor abundente, traficul prin PTF Negru-Voda – Kardam, dintre România şi Bulgaria, este restricţionat pentru categoriile de vehicule care depăşesc masa totală maximă autorizată de 7,5 tone”, a transmis joi, Garda de Coastă, printr-un comunicat de presă.
Sursa citată precizează că Poliţia de Frontieră va ţine permanent legătura cu autorităţile locale, precum şi cu colegii din Bulgaria pentru stabilirea unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ.
Garda de Coastă reaminteşte că informaţii privind situaţia traficului şi timpului de aşteptare prin punctele de trecere pot fi obţinute prin aplicaţia Trafic Online.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.