Logo
Imprimă această pagină

TIR MAGAZIN - DUPĂ 20 DE ANI Recomandat

TIR MAGAZIN - DUPĂ 20 DE ANI

Parcă a fost doar ieri. Parcă nu a trecut timpul. În septembrie 2002, urmăream cu sufletul la gură, în tipografie, tipărirea primei ediții a TIR Magazin.

După 20 de ani, încă simt în piept emoțiile începutului.
Și, sincer, nu înțeleg cum a trecut timpul.
Gândul mă duce la un cântec de-al lui Alexandru Andrieș:

"Anii trec mai uşor decât ne închipuim,
Îi căutăm în sertar şi brusc nu-i mai găsim;
Nimeni nu ştie precis unde se duc anii ăştia aşa,
Eu cred că probabil se adună
Şi stau împreună
Undeva!".

Ca jurnalist, nu sunt o creație a presei de transporturi. Înainte de a porni TIR Magazin, am avut o carieră în mass-media generalistă. Printre altele, am fost reporter de investigații la Evenimentul Zilei, reporter la Pro TV și director de știri la Antena 1 și Prima TV. Cred că acest lucru m-a ajutat foarte mult să vin cu o nouă perspectivă pe piața presei românești de transporturi.

Pentru că ne-am dorit mereu mai mult, noi, cei de la TIR Magazin, am ridicat mereu ștacheta atunci când a venit vorba de abordări editoriale și de acest lucru a beneficiat întreaga piață a presei de pe această nișă.

Acum, la ceas aniversar, doresc să le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte, de-a lungul timpului din echipa TIR Magazin precum și partenerilor noștri de publicitate, cei care împreună au făcut ca acest proiect să fie atât de longeviv.

Sigur, le mulțumim din toată inima și cititorilor revistei TIR Magazin și ai site-ului TIRMagazin.ro, liderul de audiență al presei de transporturi din România.

Într-unul dintre interminabilele discursuri pe care le-a ținut fostul dictator al României Nicolae Ceaușescu a spus ceva de genul: "Dacă ar fi să o luăm de la început am face tot la fel!".
"Regretatul odios" își putea permite să facă astfel de afirmații. Nu îi "sufla nimeni în ciorbă"! Când ești "lider maximo", ești tentat să crezi despre tine că ești infailibil.

La o succintă analiză a celor 20 de TIR Magazin, pot spune cu certitudine că, dacă ar fi să o luăm încă odată de la început, cu certitude nu am merge pe exact același drum.
În anii ce au trecut ne-am confruntat cu suișuri și coborâșuri, cu succese și eșecuri, cu încercări reușite și cu altele eșuate.

Muncind zi de zi pentru site-ul TIRMagazin.ro, publicând lună de lună revista, am acumulat o experiență inestimabilă.

Și, la urma urmei, ce altceva este un om decât o sumă de experiențe personale! Acestea ne definesc!

"Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin mai buni, fie se transformă în oțet", spunea frumos cândva Papa Ioan Paul al II-lea.

Am convingerea că, după 20 de ani, suntem mai buni!

"Older and wiser"- mai bătrâni și mai înțelepți!

Emil POP
Director general
TIR Magazin


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.