Tatăl a 10 copii, omorât într-un accident între o autoutilitară și un autoturism Recomandat

Tatăl a 10 copii, omorât într-un accident între o autoutilitară și un autoturism

Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți grav într-un accident care a avut loc luni pe un drum județean din Vaslui.

Impresionant este că bărbatul de 52 de ani care și-a pierdut viața era tatăl a 10 copii.
Omul muncise multă vreme în străinătate și acum își construia o casă pentru familia sa. Voia să rămână alături de cei dragi, după ce lipsise atâta vreme.
Bărbatul a fost resuscitat de medici zeci de minute, însă în zadar.
Teribilul accident a avut loc în comuna Dragomirești, pe Drumul Județean 243. Potrivit primelor informații, un tânăr care conducea o mașină cu volan pe dreapta nu ar fi acordat prioritate la ieșirea de pe un drum lateral și a fost izbit în plin de o autoutilitară care circula regulamentar.
Impactul a fost atât de puternic, încât cele două autovehicule s-au oprit la zeci de metri de locul accidentului, într-un gard de pe marginea drumului. În mașina care a provocat tragedia se afla și tatăl celor 10 copii.
Localnic: ”Vinovată e mașina mică, nu a acordat prioritate, mașina mare a mers normal. El a ieșit în fața lui și l-a umflat imediat. Îs o familie de oameni necăjiți. Au muncit prin străinătăți. Amândoi își fac casă acum. Și ăsta de pe asfalt, și cel de la spital”.
Localnic: “Ne pare rău. Uitați ce nenorocire. Nu trebuia să fie așa”.
Rănit grav, pasagerul din stânga șoferului, rudă cu acesta, a fost scos din vehicul de localnici.
Dr. Andrei Constantin, SMURD Vaslui: ”Victima era scoasă din mașină, pe șosea, în stop cardiorespirator. Când am ajuns, am preluat resuscitarea. Din păcate, la ora 10 s-au întrerupt manevrele, pacientul nu avea semne compatibile cu viața”.

Oamenii spun că au mai fost accidente în acel loc
Din nefericire, bărbatul de 52 de ani nu a supraviețuit. Acasă îl așteptau 5 copii minori. Pentru ei muncise în străinătate, iar cu banii câștigați le ridica acum o casă. Ceilalți 5 sunt deja majori și sunt plecați în străinătate. Acolo au primit vestea înfiorătoare.
În intersecția în care s-a petrecut tragedia au mai avut loc și alte accidente, iar oamenii se tem că fără un limitator de viteză vor mai fi și altele.
Localnic: ”A avut viteză, dacă se respecta viteza, nu se întâmpla așa. Nu avea cum, normal ar trebui să facă primăria, să încetinească viteza. Ei trec cu 100 la oră. Primăria să facă o limită de viteză”.
Localnic: ”Au mai fost aici accidente, dar mai mici. Viteză, trebuie indicator, limitator de viteză. Acolo se intră în sat, la 300 metri ieși din sat. Trec pușcă, neatenție, volan pe dreapta și viteză”.
În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă și continuă anchetă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.