Logo
Imprimă această pagină

SURSE: PSD revendică Ministerul Transporturilor. Răzvan Cuc s-ar putea întoarce ca ministru Recomandat

SURSE: PSD revendică Ministerul Transporturilor. Răzvan Cuc s-ar putea întoarce ca ministru

Președintele PNL, Florin Cîțu, împreună cu Nicolae Ciucă, au anunțat că Biroul Executiv a decis ca premierul desemnat să-și depună mandatul iar mandatul de negociere pentru formarea unui nou guvern să fie flexibilizat.

Asta înseamnă că PNL va încerca să aducă la guvernare fie USR, fie PSD pentru o coaliție majoritară. Toate semnalele indică, acum, că PSD va intra la guvernare alături de PNL. Singurul impediment pentru formarea unei astfel de coaliții ar fi pretențiile PSD.

PSD ar vrea chiar funcția de premier pentru Marcel Ciolacu. PSD mai vrea să nu fie UDMR la guvernare și să aibă același număr de ministere ca PNL.

În guvernul Cîțu, ministerul Transporturilor era la USR. Într-o nouă coaliție PNL-PSD, PSD ar putea revendica ministerul Transporturilor. Deși negocierile sunt departe de a se fi încheiat, Răzvan Cuc își face încălzirea pentru un nou mandat (al treilea) de ministru al Transporturilor. El a fost foarte vocal criticându-l pe fostul ministru Cătălin Drulă.  

Un alt nume vehiculat este Marian Mina, fostul director regional de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București.

Mai mult, se pare că o grupare din PSD l-ar prefera pe funcția de ministru al Transporturilor pe fostul premier Mihai Tudose, actual europarlamentar.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.