Logo
Imprimă această pagină

Şoferul român de TIR de 25 de ani mort în accidentul din Germania s-a sacrificat ca să îşi salveze tatăl

Şoferul român de TIR de 25 de ani mort în accidentul din Germania s-a sacrificat ca să îşi salveze tatăl

Şoferul român de TIR de 25 de ani mort în accidentul din Germania s-a sacrificat ca să îşi salveze tatăl. Patru camioane s-au ciocnit pe o autostradă de lângă Koln şi tânărul român e singura victimă decedată.

Ies la iveală noi detalii despre tragicul accident de pe A3, din Germania, în care a murit un şofer român de TIR în vârstă de doar 25 de ani. Acesta era în cabină alături de tătăl lui, 55 de ani, şi el şofer de camion.

 

Cei doi erau colegi şi făceau curse împreună, iar luni la prânz au plecat din Olanda spre Italia cu un camion plin de carcase de porc. În jurul orei 22:30, tânărul şofer a intrat cu camionul în plin în semiremorca oprită în faţa sa. Practic, românul a fost ultimul dintre cei patru şoferi care au fost implicaţi în accident. 

Poliţiştii au descoperit, conform presei germane, că românul a tras dreapta de volan cât a putut, când a realizat iminenţa impactului. Astfel, el şi-a protejat tatăl, cu preţul propriei vieţi.

Practic, cabina celor doi români s-a izbit cu partea stângă departea dreaptă a semiremorcii din faţă, exact în dreptul şoferului. Tânărul a fost găsit de salvatori încarcerat şi fără viaţă.

Tatăl lui a fost dus cu elicopterul la spital, fiind în stare gravă (observator.tv).

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.