Logo
Imprimă această pagină

Șoferul asasin Ciolpan- închisoare pe viață Recomandat

Șoferul asasin Ciolpan- închisoare pe viață

Cătălin Ciolpan, șoferul de camion supranumit "monstrul din Huşi", a fost condamnat de magistraţii germani la închisoare pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat de violarea şi uciderea Carolinei Gruber, o tânără în vârstă de 27 de ani.

Şoferul român de TIR care a abuzat şi ucis o tânără în Germania, a pierdut apelul şi nu mai iese niciodată din închisoare. Condamnat pe viaţă, Cătălin Ciolpan nu are dreptul să fie eliberat condiţionat. Curtea Supermă Federală i-a confirmat pedeapsa dată în decembrie 2017.Victima a fost lovită cu sălbăticie de Cătălin Ciolpan în zona capului, în timp ce făcea jogging. Anchetatorii au stabilit că după ce a lovit-o în cap cu o sticlă de suc, monstrul din Huşi a târât-o în pădure, unde a dezbrăcat-o și, cu o agresivitate greu de închipuit, a abuzat-o sexual, inclusiv cu mâinile, ceea ce i-a provocat victimei leziuni deosebit de grave. Apoi a sugrumat-o, iar ca să fie sigur că a murit, acesta a lovit-o în cap cu o bară metalică.
Cătălin Ciolpan mai este suspectat şi de moartea unei franţuzoaice în Austria, Lucile Klobut, o studentă de 20 de ani din regiunea Lyon.
Tânăra a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2014, pe malul râului Inn la Kufstein, în Tirolul austriac, victimă a mai multor lovituri violente la cap. Românul i-ar fi mărturisit crima unui expert psihiatric, însă poliţiştii nu au finalizat ancheta în acest caz, deşi probele ADN corespund, în cazul ambelor crime.
Ciolpan va fi judecat şi în Austria şi poate primi şi acolo aceeaşi pedeapsă, de închisoare pe viaţă.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.