Logo
Imprimă această pagină

Șoferiță de TIR româncă, ucisă de stres și oboseală în Italia Recomandat

Șoferiță de TIR româncă, ucisă de stres și oboseală în Italia

O șoferiță de TIR în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, femeia a făcut un infarct.

Gabriela Aiban, din Jibou, județul Sălaj, a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, cu capul pe volan. Tragedia s-a petrecut, joi, 24 mai 2018, în stația din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.


Femeia, mamă a două fetițe, a oprit camionul în benzinărie și a murit la volan.


“Gabriela nu va mai reveni niciodată la fetițele ei, nu le va mai îmbrățișa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o definește ca fiind o luptătoare, un om puternic și plin de viață, care a plecat pe drumuri să își ajute familia ca orice alt om care dorește să asigure un trai decent celor dragi”, au scris apropiații pe o rețea de socializare.


Românca lucra pentru o firmă din Baia Mare, din septembrie 2017. Înainte a condus un camion pentru firma austrică de transport Gartner. Gabriela avea două fetițe, Marisa și Larisa, de 13 și, respectiv, 11 ani, rămase acum în grija tatălui, Marius Aiban, în localitatea natală, Jibou, Sălaj.


Toți cunoscuții Gabrielei o descriu pe aceasta ca fiind o femeie foarte puternică și plina de viață. Și-a iubit familia nespus de mult, tocmai de aceea a plecat prin lume, ca familiei ei să nu îi lipsească nimic și să le poată oferi copiilor ei un trai decent.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.