Logo
Imprimă această pagină

Șoferiță de TIR amendată după ce a criticat Poliția pe FB

Șoferiță de TIR amendată după ce a criticat Poliția pe FB

O șoferiță de TIR din Brăila s-a trezit cu poliția la ușă și cu o amendă de 500 de lei, după ce a postat pe Facebook un comentariu în care critica instituția, relatează presa din Brăila.


Tânăra în vârstă de 26 de ani a comentat la un articol despre un taximetrist sancționat de polițiști pentru tulburarea liniștii publice.

Femeia a fost înștiințată că a primit amendă, iar în procesul verbal scrie că „prin intermediul site-ului de socializare Facebook, respectiv pe pagina “DeBrăila”, a adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa lucrătorului de poliție menționat în articol, respectiv a instituției Poliției”.

„Am comentat la Eparu Ionuț, taximetristul care a pățit ce a pățit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus parerea mea vis-a-vis de poliție. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de TIR și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, a declarat pentru Jurnalul de Brăila, Dana Spiridon.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.