Logo
Imprimă această pagină

Șofer român profesionist, ucis de colegul de echipaj pe care îl ghida să mute camionul Recomandat

Șofer român profesionist, ucis de colegul de echipaj pe care îl ghida să mute camionul

 Teofil Bunea, în vârstă de 56 de ani, a murit după ce a dobândit mai multe răni într-un incident petrecut pe un drum de țară din Sevington, lângă Ashford, în decembrie 2020.

O anchetă cu privire la moartea sa a constatat că a încercat să ghideze un camion într-o curbă strânsă când a fost prins între remorcă și peretele unui pod.
Domnul Bunea călătorea în camion cu colegul său Costica Munteanu, după ce făcuse o livrare de căpșuni în Maidstone.
Cei doi veniseră de la Bordeaux și urmau să se oprească la parcul de camioane din Sevington. Induși în eroare de GPS, au luat-o greșit într-un sens giratoriu.
Aceast fapt i-a dus pe mai multe drumuri rurale semnalizate ca fiind improprii vehiculelor mari. Au ajuns la podul de la Cheeseman's Green Lane în jurul orei 19.45.

Acolo, s-au întâlnit cu un alt autovehicul care venea în direcția opusă.
Domnul Munteanu, care, la fel ca domnul Bunea, e născut în România, dar locuiește în Spania, a ieșit să ghideze celelalte vehicule de marfă înapoi pentru a trece camionul.
Domnul Bunea a ieșit apoi să-și ghideze prietenul în procedura de întoarcere a camionului.
Curtea a aflat că domnul Munteanu i-a spus colegului său să stea înaintea camionului pentru a evita alunecarea într-un punct mort, dar, la un moment dat, l-a pierdut din vedere în timp ce întorcea.
Atunci a auzit un țipăt și a ieșit să-l caute pe domnul Bunea. Acesta zăcea întins pe drum, în partea dreaptă a camionului.

Bărbatul de 56 de ani a fost ajutat să se întoarcă în cabină de colegul său. Au condus mai multe mile înainte de a se opri și a chema o ambulanță.
Moartea domnului Bunea a fost confirmată la ora 23.08. Domnul Munteanu a fost arestat sub suspiciunea că ar fi cauzat moartea prin conducere neglijentă, însă după anchetă acuzațiile au fost retrase.
Bunea a suferit multiple fracturi, inclusiv la brațe și la coaste și hemoragia splinei.

Sursa AICI

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.