Logo
Imprimă această pagină

Șofer român de camion, ucis în timp ce dormea în cabină Recomandat

Șofer român de camion, ucis în timp ce dormea în cabină

Un șofer român de camion a murit, duminică dimineața, într-un accident într-o parcare de pe A38, în sudul Saxonia-Anhalt, un land în Germania.

Potrivit poliției, tragicul accident a avut loc în jurul orei locale 02:00, în parcarea Saaletal Süd, lângă Weißenfels, în districtul Burgenland. Conform autorităților, șoferul unei combinații de semiremorcă, în vârstă de 43 de ani, se deplasa pe direcția Leipzig și a ieșit de pe autostradă în parcare, unde s-a izbit în camionul românului care dormea fiind parcat. Acesta a fost apoi împins spre un alt camion articulat parcat.

În urma impactului violent, șoferul român, în vârstă de 43 de ani, a rămas blocat în cabina șoferului și a fost rănit atât de grav încât a murit la locul accidentului. În autovehiculul care a izbit TIR-ul românului se aflau doi bărbați, în vârstă de 34 și respectiv 49 de ani, ambii suferind răni grave în urma impactului și au fost transportați la spitalele din apropiere. Șoferul în vârstă de 46 de ani al celui de-al treilea vehicul implicat nu a fost rănit.

Cum s-ar fi putut întâmpla exact accidentul mortal face acum obiectul anchetei poliției. Potrivit poliției, însă, accidentul nu s-a petrecut în „zona imediată a intrării”. 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.