Logo
Imprimă această pagină

Șofer român de camion, ucis de un alt șofer. Al treilea, în stare critică la spital Recomandat

Șofer român de camion, ucis de un alt șofer. Al treilea, în stare critică la spital

Un șofer român de camion a fost omorât de un alt român, într-o parcare din Spania. Un alt şofer profesionist român a fost înjunghiat şi a ajuns în stare gravă la un spital din zonă.

Totul s-a întâmplat în acest weekend, în Spania, acolo unde românii s-au întâlnit pentru a face pauză. Lucian Boboc şi un alt român, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit cu Adrian Claudiu Baicu, un şofer român de dubă, toţi fiind din judeţul Argeş.

Din motive încă necunoscute, la un moment dat, între cei trei şoferi români a izbucnit un scandal, iar de la înjurături la violenţă nu a fost decât un pas. În timpul scandalului, Baicu a pus mâna pe un cuţit cu care a început să îi ameninţe pe cei doi şoferi români de TIR.

Conflictul a devenit sângeros atunci când Adrian Baicu a început să îi înjunghie pe Boboc şi pe colegul său. Ceilalţi şoferi, martori la scandal, au sunat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje ale Poliţiei, dar şi echipaje medicale.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Lucian Boboc, în timp ce colegul său, înjunghiat la rândul său, a supravieţuit şi a ajuns în stare gravă la spital. Adrian Claudiu Baicu a fost reţinut de poliţişti şi acuzat de crimă, dar şi de tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare.

Ancheta poliţiştilor din Spania va stabili şi motivul pentru care românul şi-a ucis un coleg şi l-a rănit grav pe altul. 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.