Logo
Imprimă această pagină

Șofer român de camion, sedus pe internet, răpit și bătut în Spania de o criminală în serie Recomandat

Hendangelin Candy Arrieta și complicii ei Hendangelin Candy Arrieta și complicii ei

Un român, șofer de camion, a avut parte de o întâlnire periculoasă în Spania. Acesta a fost sedus, pe un site de dating, de o femeie care s-a dovedit a fi o escroacă. Bărbatul a rămaș și fără adidașii cu care era încălțat, după ce a fost torturat și abandonat, legat fedeleș.

Povestea bandei de șarlatani din Zaragoza ține prima pagină a ziarelor din regiunea respectivă. Femeia, indentificată de oamenii legii ca Hendangelin Candy Arrieta, era ajutată de iubitul acesteia și de încă un prieten și, până acum, victimele sunt trei la număr. Ultimul bărbat care i-a căzut în plasă s-a ales mort, după ce a fost îngropat de viu.

Tânăra, în vârstă de 34 de ani, își crea profiluri false pe rețeaua de socializare Badoo. Aceasta aborda bărbați și îi invita la o întâlnire romantică în oraș. Aici interveneau ceilalți doi membri ai grupului infractional, care îi loveau violent pe cei păcăliți, îi torturau și furau tot ce aveau asupra lor.

Pevestea șoferului profesionist român este detaliată pe larg de ondacero.es. Florin avea 37 de ani când a căzut în plasă, pe data de 26 iulie 2019. Bărbatul se afla la prima întânire cu o femeie cunoscută pe Badoo și a răspuns încântat cererii acesteia de a vorbi în privat.

Cei doi au făcut schimb de numerele de telefon și, în scurt timp, au început să vorbească pe WhatsApp. Românul a vrut să o fadă pe femeie cât mai curâd. În aceeași seară și-a lăsat camionul în parcarea firmei, s-a urcat în mașina personală, un Renault Clio, și a mers să o vadă pe individă.
Tânăra predindea că se numește Daniela Mendoza, că are 24 de ani și este născută în Republica Dominicană. Faptele s-au întâmplat în localitatea Gallur, unde, pe marginea drumului, venezueleana îl aștepta pe șoferul de origine română.

După ce s-a urcat în mașina condusă de Florin, Candy l-a sărutat și apoi l-a rugat, înainte să se îndrepte spre hotel, să meargă până la casa bunicii ei pentru a-și lua ceva de îmbrăcat, fiindu-i frig. Bărbatul a acceptat, iar șarlatanca l-a condus pe o alee întunecată și l-a rugat să stingă farurile până se întoarce.

Nu s-a întors singură, însă. A venit însoțită de ceilalți doi complici. Românul s-a ales legat, bătut, electrocutat și a rămas fără toți banii pe care îi avea aupra sa, fără ceas, mașină și telefon mobil. Bărbații l-au abandonat acolo și toți cei trei membri ai grupului infracțional s-au făcut nevăzuți.

Tânărul român a fost găsit de o femeie care locuia în apropiere și care a anunțat forțele de ordine. Ancheta a fost greoaie, profilul tinerei dispăruse de pe site-ul de dating. La scurt timp, au apărut alte două victime, oameni de afaceri. Ultimul dintre ei, după ce a fost bătut cu bestialitate, a fost îngropat de viu.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.