Logo
Imprimă această pagină

Șofer român de camion, mort într-un accident în Belgia. Nu poate adus în țară în țară din cauza restricțiilor COVID

Șofer român de camion, mort într-un accident în Belgia. Nu poate adus în țară în țară din cauza restricțiilor COVID

Un șofer român de TIR a murit într-un accident rutier în apropierea orașului belgian Anvers. Bărbatul în vârstă de 66 de ani conducea pe A12, când s-a format un blocaj în trafic din cauza unui vehicul defect. Marcel a observat acest lucru prea târziu și a lovit în plin un camion aflat la coada coloanei de mașini. Moartea sa a afectat nu numai familia, ci și compania pentru care lucra.


“Moartea sa a venit ca un șoc. Marcel era extrem de săritor, gata oricând să dea o mână de ajutor”, a declarat Annelies Geldhof, angajatoarea românului, potrivit nieuwsblad.be.

“L-am sunat în dimineața respectivă pentru a-l anunța că urmează să transporte containere. Este un job mai puțin solicitant, iar el merită asta. Câteva ore mai târziu am fost informată că Marcel a fost implicat într-un accident rutier fatal”.

Angajatoarea românului a mai povestit că acesta lucra de doi ani în companie și că locuia, alături de alți șoferi de TIR, în orășelul Zeebrugge.

Suntem ca o familie. De asta îmi este și atât de greu”, a mai mărturisit Annelies Geldhof. "Marcel este alături de noi din 2019 și m-a urmat când am decis să pun bazele unei alte companii. Colegii l-au îndrăgit imediat. În ciuda vârstei sale, niciodată nu s-a plâns de ceva".

Annelies Geldhof a mai povestit cât de greu i-a fost să o informeze pe

Circumstanțele exacte în care s-a produs accidentUl rutier sunt încă neclare. (https://observatornews.ro/)

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.