Șofer român de camion implicat într-un accident cu șase răniți în Germania Recomandat

Șofer român de camion implicat într-un accident cu șase răniți în Germania

Un grav accident rutier, cu șase persoane rănite, s-a produs marți, în jurul orei 6.30, în Germania, pe A 94 între Ampfing și Mühldorf. Polițiștii investighează circumstanțele exacte ale accidentului rutier, iar șoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Totul s-a întâmplat după ce un cetățean ucrainean, în vârstă de 20 de ani, a adormit la volan, pe autostrada A94 spre Passaul. La intersecția de la Mettenheim, ucraineanul, care conducea un autoturism Opel/Vivaro, a lovit partea din spate a remorcii unui camion, condus de un șofer român.

În urma impactului, șoferul ucrainean a pierdut controlul vehiculului și a părăsit șoseaua spre dreapta. În automobil se aflau șase pasageri. Șoferul în vârstă de 20 de ani și un pasager de 24 de ani au fost răniți ușor în accident. Ambii au fost duși la spitalul din Altötting, potrivit pnp.de, citat de ştiridiaspora.ro.

O altă pasageră, în vârstă de 41 de ani, a fost grav rănită și transportată la spitalul Traunstein, cu un elicopter. De asemenea, o fetiță de 5 ani a fost rănită ușor și transportată la spitalul din Altötting.
O altă femeie, de 23 de ani, rănită ușor a fost transportată la spitalul din Mühldorf, iar un bărbat de 27 de ani, pasager în camion, rănit ușor, a fost transportat la spitalul din Erding.


Șoferul român al camionului nu a fost rănit în accident.

 Pagubele provocate remorcii camionului au fost estimate la 5.000 de euro, iar cele privind autoturismul Opel/Vivaro la 15.000 de euro. Vehiculul nu mai era în stare să circule și a fost remorcat, au transmis polițiștii germani.

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanțe și echipe de pompieri din Ampfing, Altmühldorf și Heldenstein. Salvatorii au preluat victimele și au securizat locul accidentului.

De asemenea, la locul acccidentului a intervenit și o echipă de la serviciul de întreținere a autostrăzii Isental.

Autostrada A94 a fost închisă în direcția Passau, pe durata cercetăriilor, a evacuării mașinii avariate și a curățării drumului. Traficul rutier a fost deviat la Ampfing. Polițiștii investighează circumstanțele exacte ale accidentului rutier.

Deocamdată, şoferul ucrainean este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și punerea în pericol a traficului rutier, scrie antena3.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.