Logo
Imprimă această pagină

Șofer român de camion a lovit o mașină într-o parcare din Franța. Era băut Recomandat

Șofer român de camion a lovit o mașină într-o parcare din Franța. Era băut

Un șofer de camion român din Franța a provocat un accident teribil, în această dimineață. Poliția a transmis primele date din anchetă și spune că avea o alcoolemie de 3 g/l în sânge. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Locuitorii din orașul Riscle Gers-Franța au avut parte de o sperietură zdravănă, astăzi, după ce un conducătorul unui camion, de origine română, a lovit un autoturism dintr-o parcare. Oamenii i-au alertat imediat pe polițiști. Șoferul era complet beat, avea o alcoolemie de 3g/l în sânge. Inițial, localnicii au dorit să-i fure cheile de la mașină, pentru a-l împiedica să mai conducă în stare de ebrietate, relatează La Semaine de Pyrenees.

În cele din urmă, șoferul român a fost oprit de jandarmi. Forțele de ordine au fost uluite să vadă că bărbatul s-a urcat într-un vehicul de mare tonaj, complet beat, încă de la primele ore ale dimineții:„Era complet beat, aproape de comă alcoolică”, au explicat jandarmii, potrivit sursei citate.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și va plăti pagubele șoferului căruia i-a lovit mașina.

Un studiu al polițiștilor europeni arată că românii sunt printre cei mai mari consumatori de alcool la volan. Cele mai multe dintre accidentele înregistrate în Europa au la bază consumul de alcool. (stiridiaspora)

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.