Logo
Imprimă această pagină

Șofer profesionist român, ucis sub privirile poliției germane Recomandat

Șofer profesionist român, ucis sub privirile poliției germane

Un şofer român de camion, de numai 41 de ani, a fost ucis pe autostradă, în Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiei.

Românul a coborât din cabină după o tamponare uşoară cu un alt autovehicul.
Acest accident uşor, care a avut loc joi, după-amiază,pe A73, în Germania, între Untersiemau și Ebersdorf, s-a transformat într-o tragedie. Un şofer român de camion a murit chiar sub ochii poliţiştilor chemaţi chiar de el.
Românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără, în jurul orei 14:40, camionul său fiind acroşat de şoferiţă. Cele două vehicule au tras pe dreapta, pe banda de urgenţă, şoferul român şi femeia s-au dat jos şi au sunat la poliţie.
O patrulă a poliției a sosit la locul accidentului la scurt timp după aceea și a asigurat perimetrul în care erau oprite autovehiculele. În timp ce ofițerii se ocupau încă de accident şi luau declaraţii românului şi şoferiţei, o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român.
Acesta, în vârstă de 41 de ani, a murit pe loc. A fost grav rănită şi şoferiţa autoturismului care lovise camionul românului, în vreme ce şoferul care a intrat în maşina poliţiei, 33 de ani, care conducea un Audi, a scăpat nevătămat.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.