Șofer profesionist român, ucis sub privirile poliției germane Recomandat

Șofer profesionist român, ucis sub privirile poliției germane

Un şofer român de camion, de numai 41 de ani, a fost ucis pe autostradă, în Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiei.

Românul a coborât din cabină după o tamponare uşoară cu un alt autovehicul.
Acest accident uşor, care a avut loc joi, după-amiază,pe A73, în Germania, între Untersiemau și Ebersdorf, s-a transformat într-o tragedie. Un şofer român de camion a murit chiar sub ochii poliţiştilor chemaţi chiar de el.
Românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără, în jurul orei 14:40, camionul său fiind acroşat de şoferiţă. Cele două vehicule au tras pe dreapta, pe banda de urgenţă, şoferul român şi femeia s-au dat jos şi au sunat la poliţie.
O patrulă a poliției a sosit la locul accidentului la scurt timp după aceea și a asigurat perimetrul în care erau oprite autovehiculele. În timp ce ofițerii se ocupau încă de accident şi luau declaraţii românului şi şoferiţei, o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român.
Acesta, în vârstă de 41 de ani, a murit pe loc. A fost grav rănită şi şoferiţa autoturismului care lovise camionul românului, în vreme ce şoferul care a intrat în maşina poliţiei, 33 de ani, care conducea un Audi, a scăpat nevătămat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.