Șofer profesionist de camion, prins beat la volan

Șofer profesionist de camion, prins beat la volan

Polițiştii de la Codlea au oprit în trafic, în weekend, pe strada Lungă din municipiul Codlea, un bărbat, în vârstă de 50 ani, din municipiul Bucureşti, care conducea un ansamblu TIR, format din autoutilitară care tracta o semiremorcă.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, fiind vizibil sub influenşa băuturilor alcoolice, polişiştii i-au solicitat, în mod repetat, să se supună testării cu aparatul etilotest, acesta refuzând testarea. Bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot pentru „conducerea unui vehicul sub influenşa alcoolului” s-au ales cu dosar penal un zărneştean (0,46 mg/l alcool pur) şi un braşovean (0,59 mg/l alcool pur) - prins vineri, la ora 10.10 dimineaşa, pe str. Zaharia Stancu din Braşov.
Tot vineri, la ora 20.25, un tânăr de 23 de ani a fost depistat conducând, prin Sânpetru, deşi avea pesmisul suspendat, urmare a unei abateri anterioare. Şi în acest caz s-a deschis dosar penal.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.