Logo
Imprimă această pagină

Șofer în stare gravă după un accident cu camion pe autostradă

Șofer în stare gravă după un accident cu camion pe autostradă

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineață pe Autostrada 1, la kilometrul 434, pe sensul de mers Logoj – Margina.

Șoferul unei autoutilitare, în stare gravă!

„Astăzi, la ora 07:51, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe autostrada A1, km 434, pe sensul de mers Lugoj-Margina.

 La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, 11 pompieri și o ambulanță SAJ. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autotren, în care se aflau doar șoferii.

Un șofer a rămas încarcerat
În urma impactului, șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat.

 Victima încarcerată a fost extrasă de echipajul de descarcerare și predată echipajului medical SAJ, conștientă, cu politraumatisme. Traficul rutier pe sensul de mers Lugoj-Margina a fost blocat!”, transmit cei de la ISU.

Nenorocirea ar fi fost provocată de tânărul de 31 de ani, aflat la volanul autoturismului, care, inexplicabil, a pătruns pe contrasens unde a lovit autoutilitara, condusă de un bărbat de 49 de ani.

Traficul între Buzău și Mizil a fost blocat zeci de minute
Ambii șoferi s-au stins pe loc. A mai existat și un rănit în urma accidentului. Este vorba de șoferul unui autoturism care circula în spatele dubiței. Traficul între Buzău și Mizil a fost blocat zeci de minute.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.