Logo
Imprimă această pagină

Șofer de camion, prins la graniță cu certificat de competenţă profesională fals Recomandat

Șofer de camion, prins la graniță cu certificat de competenţă profesională fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competenţă profesională fals.

În data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul ucrainean K.I., în vârstă de 33 de ani, care conducea un automarfar, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de competenţă profesională pentru transport internaţional de mărfuri.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul în cauză nu ar fi fost autentic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.