Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Șofer de camion inconștient: depășește în curbă fără vizibilitate Recomandat

VIDEO. Șofer de camion inconștient: depășește în curbă fără vizibilitate

Accidentele din cauza depăşirilor neregulamentare se soldează adesea cu răniţi grav şi persoane decedate. Însă acest fapt pare să nu-i sperie pe şoferii indisciplinaţi care fac manevre periculoase fără să ţină seama de ceilalţi participanţi la trafic.

Imagini dramatice cu un camion care depăşeşte un alt autotren deşi din faţă veneau alte maşini au apărut pe reţelele de socializare la o zi după accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor Lucian Bode.
Un filmuleţ în care şoferul unui camion face o depăşire periculoasă pe un drum din România cu o singură bandă pe sens a fost postat pe pagina de Facebook a unei comunităţi rutiere.
În imagini se vede cum doar câteva clipe au făcut ca o tragedie să fie evitată. Şoferul unui autoturism opreşte la câţiva metri de o basculantă care făcea o depăşire periculoasă. Din fericire ambele autovehicule au frânat la timp.
Imaginile au fost înregistrate pe 1 septembrie 2020, în jurul orei 14.00, la o zi după ce ministrul Transporturilor Lucian Bode a fost implicat într-un accident produs tot din cauză depăşirilor neregulamentare. Imaginile cu maşina ministrului au ajuns pe reţelele de socializare.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.