Șoc. A deraiat un tren

Șoc. A deraiat un tren

Un tren privat de călători care circula pe ruta Timişoara - Reşiţa a deraiat, marţi dimineaţă, în zona Vasiova, în urma unei surpări de pământ. Din primele informaţii nu s-au înregistrat victime.


Un tren privat de călători care circula pe ruta Timişoara - Reşiţa a deraiat, marţi dimineaţă, în zona Vasiova, judeţul Caraş-Severin.

Deraierea a avut loc pe secţia administrată de gestionarul privat RCCF Trans - Reşita- Vasiova.

Potrivit primelor informaţii, trenul privat 16100 a deraiat de un boghiu, dar nu s-au înregistrat victime. Garnitura era formată din locomotivă şi două vagoane.

Traficul feroviar în zonă este blocat, dar pe linia respectivă circulă doar garnituri ale operatorului privat Regio Calatori.

Directorul Regionalei CFR Timişoara, Alexandru Simu, a declarat pentru News.ro că surparea de pământ a avut loc în zona localităţii Vasiova din judeţul Caraş- Severin.
”Este o linie administrată de un operator privat. A fost o surpare de pământ între Vasiova şi Reşiţa, în judeţul Caraş- Severin. Nu sunt probleme la tren sau la călători”, a declarat Alexandru Simu.

Şeful Serviciului Siguranţa Circulaţiei în cadrul Regionalei CFR Timişoara, Cristian Udrea, a declarat pentru News.ro că remorca automotorului a fost surprinsă de surparea malului de pământ şi aceasta a deraiat.
”Azi dimineaţă la ora 4.28 între staţia Reşiţa Nord şi Vasiova, la km 52+000, pe secţie încririată RC-CF Trans, trenul 16100, privat Regio călători a fost surprins, mai exact remorca de automotor a fost surprinsă de surparea unul mal de pământ şi a deraiat. Nu sunt victime, iar circulaţia este închisă”, a declarat Cristian Udrea.

Trenul circula pe ruta Reşiţa - Timişoara. Reprezentanţii firmei private care administrează linia ferată se ocupă de curăţarea acesteia şi reluarea circulaţiei feroviare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.