Logo
Imprimă această pagină

Simeria: șofer profesionist, strivit în cabina camionului Recomandat

Simeria: șofer profesionist, strivit în cabina camionului

Un şofer de camion, de numai 27 de ani, a fost scos dintre fiarele contorsionate ale cabinei camionului pe care îl conducea, în urma unui teribil accident, la Simeria.

Accidentul a avut loc, astăzi, 9 februarie 2019, în jurul orei 14.15, pe DN 7, la intrare în localitatea Simeria Veche, judeţul Hunedoara.

"Poliția Orașului Simeria a fost sesizată prin intermediul apelului de urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN7 la intrare în localitatea Simeria Veche, a avut loc un accident de circulație. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un conducător auto in vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autotren, pe direcția Deva - Orăștie, pe fondul nepăstrării distanței în mers față de un alt autotren aflat în fața sa, l-a lovit în partea din spate", se arată într-un comunicat al Poliţiei.
În urma impactului deosebit de violent, cabina primului TIR a fost distrusă în totalitate, iar şoferul de 27 de ani a fost strivit în interior.
Pentru scoaterea şoferului, pompierii de la Descarcerare au muncit zeci de minute.
După ce a fost scos, tânărul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.
El a fost grav rănit în urma accidentului, suferind un traumatism toracic, contuzie de bazin şi un traumatism cranio-facial.
Traficul pe DN 7, la intrare în Simeria Veche, s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva ore din cauza intervenţiei de salvare.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.