Logo
Imprimă această pagină

Și-a parcat camionul în fața unui mall din București, pe trotuar. Avea avariile puse Recomandat

Și-a parcat camionul în fața unui mall din București, pe trotuar. Avea avariile puse

Șoferul unui camion și-a parcat autovehicului în fața unui mall din București, pe trotuar. Radu Mihaiu crede că amenda aplicată este prea mică.

Edilul Sectorului 2 din Capitală, Radu Mihaiu, a postat joi, pe pagina sa de Facebook, imagini cu un camion parcat în fața unui centru comercial.

„Pe avarii”: Și-a parcat camionul în fața unui mall din București, pe trotuar

Potrivit acestuia, șoferul a fost amendat de către autorități.
„Crezi că le-ai văzut pe toate când vine vorba de parcat pe trotuar «5 minute, să iau ceva de la mall». Mall cu parcări pentru maşini şi parcări pentru marfă.

Şi apoi vezi situaţia din poza asta, şi te întrebi: cât de mare ar trebui să fie amenda pentru o asemenea nesimțire? Că amenda maximă pare în continuare prea mică”, a scris Radu Mihai pe Facebook.

„L-am văzut aseară, dar am presupus că descarcă ceva. Prima oară? Au mai fost de câteva ori tiruri urcate acolo pe trotuar. Probabil au adus marfă sau ceva”, a scris un internaut.

Conform art. 72 din OUG nr. 195/2022 privind circulația pe drumurile publice, ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate este interzisă. Șoferul riscă o amendă de până la 2.900 de lei și puncte penalizare.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.