Și-a descoperit cioburi în față la un an de la accidentul de CAMION

Și-a descoperit cioburi în față la un an de la accidentul de CAMION

În septembrie 2017, solista Mira (24 de ani) a trecut prin spaima vieții sale, după ce, la prima deplasare în țară alături de DJ Project, aceasta a fost implicată într-un accident grav. A scăpat cu bine, chiar dacă nu fără răni, însă mulțumită că este în viață.

Mașina în care se aflau Mira, Gino Manzotti și managerul formației a fost implicată într-un accident pe DN7. Conform datelor furnizate de IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs după ce un TIR înmatriculat în Bihor, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus.

Mira s-a ales cu o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre. Mai mult, i-au intrat și foarte multe cioburi în față, de care, surprinzător, nu a scăpat nici acum.

În urma unei ecografii făcută astăzi, Mira a aflat că mai are cinci cioburi în față. Chiar dacă a rămas cu cicatrici, tânăra cântăreață își păstrează zâmbetul pe buze.

La prima apariției publică de după accident, Mira nu își revenise psihic și emoțional. “Şi acum simt că am cioburi în faţa ochilor. Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez încontinuu ce s-a întâmplat. Mă doare foarte tare spatele şi nu pot sta mult timp în picioare. Nu pot să îmi ating nasul”, au fost cuvintele Mirei într-un interviu pentru cei de la PRO TV.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.