SCHMITZ CARGOBULL ÎȘI ÎNCHIDE UNITATEA DIN BERLIN

SCHMITZ CARGOBULL ÎȘI ÎNCHIDE UNITATEA DIN BERLIN

Odată cu extinderea portofoliului său de produse în segmentul van, de la trei la șase tone, Schmitz Cargobull a dezvoltat și a lansat un produs inovator și un nou concept de caroserie.

Calitatea corpurilor de caroserie era convingătoare, dar, în contextual în care pe piață compania trebuie să rămână competitivă, producția în configurația actuală nu este eficientă din punct de vedere economic pe termen lung. Prin urmare, Schmitz Cargobull a decis să înceteze producția

V.KO DRY și să închidă facilitățile din Berlin. Pentru V.KO COOL, feed-back-ul după prezentarea la IAA 2018 a fost foarte bun, astfel încât poziționarea strategică în acest domeniu este în curs de examinare.
Până la închiderea definitivă a facilităților din Berlin, comenzile deja primite și confirmate vor fi onorate, iar kiturile V.KO vor fi livrate clienților în conformitate cu acordurile respective în următoarele câteva săptămâni. Cu toate acestea, noi comenzile nu vor mai fi luate.
În cazul reparării suprastructurilor V.KO, Schmitz Cargobull asigură piese de schimb și soluții adecvate prin rețeaua sa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.