Logo
Imprimă această pagină

Sătenii au blocat un drum pentru a împiedica trecerea camioanelor Recomandat

Sătenii au blocat un drum pentru a împiedica trecerea camioanelor

Un drum comunal din centrul localității Bălcăuți, județul Suceava, care face legătura între drumul european 85 și drumul județean 209D, de la Siret la Dărmănești, a fost blocat joi dimineață timp de jumătate de oră, relatează Monitorul de Suceava.

Circa 100 de oameni au ales această cale de protest pentru a-și exprima nemulțumirea vizavi de circulația mașinilor de mare tonaj care merg sau vin din Ucraina.

Sătenii spun că situația durează de circa patru luni și au ajuns să stea cu copiii acasă pentru a nu fi loviți de tirurile care circulă cu viteză.

În plus, oamenii spun că drumul comunal care este tranzitat de aceste mașini de mare tonaj s-a deteriorat în mai multe locuri.

”Ne-am săturat de această situație, care se repetă zi de zi, indiferent dacă e zi sau noapte, duminică sau zi de sărbătoare. Se strică drumurile, nu mai suntem în siguranță. Aici, în centru, este și școală și biserică, iar cei cu tirurile circulă cu viteză foarte mare. Erau montate indicatoare prin care tonajul maxim era de 7,5 tone. Au dispărut și pe aici e ca pe bulevard”, relatează sătenii.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.