SĂPTĂMÂNA CONTROALELOR TISPOL: NOUA CAMPANIE "CAMIOANE ȘI AUTOBUZE" Recomandat

SĂPTĂMÂNA CONTROALELOR TISPOL: NOUA CAMPANIE "CAMIOANE ȘI AUTOBUZE"

Între 14 și 20 octombrie, polițiile de trafic europene care fac parte din Tispol desfășoară o campanie de control pe drumuri ce are ca țintă camioanele și autobuzele.

La formula de campanie a operațiunii conjugate «Camioane și autobuze» participă 27 de țări.
Organizația dezvoltă o cooperare operațională în cadrul Politicii de Tranzit European, cu obiectivul de a reduce numărul de accidente în trafic în acord cu Planul de Acțiune European 2011-2020. Această activitate se dezvoltă prin intermediul operațiunilor internaționale în campanii „tematice”.
Timp de o săptămână se controlează la o scară largă condițiile tehnice ale vehiculelor și respectarea tuturor reglementărilor din transportul rutier care sunt în acord cu legislația națională și cea a UE.
Se verifică în special utilizarea și funcționarea sistemelor de siguranță ale vehiculelor, pentru a minimiza impactul pentru toți cei implicați în caz de accident.
De asemenea, se va controla felul în care conducătorii auto se concentrează pe trafic și se va amenda folosirea telefoanelor mobile la volan.
Aceasta este o acțiune combinată a Tispolului la nivel european, care are ca obiectiv dezvoltarea conștiinței unei părți însemnate a conducătorilor și utilizatorilor drumulurilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.