Logo
Imprimă această pagină

Restricţiile de circulaţie pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă au fost ridicate Recomandat

Restricţiile de circulaţie pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă au fost ridicate

Traficul rutier a fost reluat joi, începând cu ora 14:00, în integralitate, pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, ridicându-se restricţiile ce au fost impuse pe fondul lucrărilor desfăşurate pentru reabilitarea acestuia, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Joi, 27.05.2021, începând cu ora 14:00, traficul rutier a fost reluat în integralitate pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, ridicându-se restricţiile ce au fost impuse pe fondul lucrărilor desfăşurate pentru reabilitarea acestuia. Astfel, circulaţia se redeschide şi pe calea 2 a podului de la Cernavodă, sensul Constanţa - Bucureşti", se menţionează într-un comunicat al CNAIR transmis AGERPRES.

Reprezentanţii CNAIR amintesc conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

În luna februarie a acestui an, CNAIR a semnat cu SC Maristar Com SRL contractul pentru 'Realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600', cu valoarea de 66,85 milioane lei, fără TVA, obiectivul fiind finanţat din fonduri europene nerambursabile.

Compania subliniază că, pe perioada sezonului estival, se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricţii de circulaţie.

"Podul peste Dunăre de la Cernavodă este un pod combinat de cale ferată şi şosea, care traversează fluviul Dunărea şi, împreună cu podul similar de la Feteşti, conectează oraşul Bucureşti de Portul Constanţa, de asemenea unind Dobrogea de Muntenia prin Autostrada A2", se mai spune în comunicat.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.