Logo
Imprimă această pagină

Restricții de viteză la Nădlac. Se va circula cu 30 km/oră mai puțin Recomandat

Restricții de viteză la Nădlac. Se va circula cu 30 km/oră mai puțin

Multitudinea de evenimente rutiere, dintre care unele dintre cele mai grave, au făcut ca autorităţile să decidă restricționarea vitezei maxime pe autostradă la 100 km/h. Prima astfel de limitare a fost impusă în zona punctului de frontieră Nădlac II.

 

n urma discuţiilor purtate între Biroul de Poliţie Autostrăzi Vest şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, s-a decis limitarea vitezei de deplasarea la 100 de kilometri pe oră, pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri înainte de ieşirea din ţară. Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara au montat deja indicatoarele rutiere şi au trasat marcaje longitudinale pe asfalt, pentru a atrage atenţia asupra acestei restricţii.

Atenție! Pe autostrada A1, cu circa 10 kilometri înainte de ieșirea din țară, pe la PTF Nădlac II (de la km 570+090), s-a redus limita de viteză la 100 km/h. Restricția de viteză este semnalizată cu indicatoare rutiere și marcaj transversal. Respectați semnificația indicatoarelor!”, a informat DRDP Timişoara.


schmitz ecoflex video width=560" height="315">

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.